Majstorstvo pečenja
KNJIŽARA
Književnost
Poljoprivreda, veterina i šumarstvo
Povijest
Umjetnost
Lektira
35,72 € (269,13 kn) Najniža cijena zadnjih 30 dana:31,74 € (239,15 kn)
U ovoj knjizi vrlo su detaljno obrađeni procesi pripreme 5 vrsta kiselih tijesta koja se koriste za proizvodnju raženih, miješanih raženih i miješanih pšeničnih kruhova i peciva, autoriziranih na najpoznatijim njemačkim institutima za preradu žitarica, brašna i škroba. Svi prikazani procesi temelje se na starterima prirodnog vrenja mliječno kiselih bakterija i kvasaca koji prirodno obitavaju na žitaricama.
Težina | 2000 g |
---|---|
Format | 23 × 25 cm |
Autor | Heinz Bittner i Heino Schumacher |
Nakladnik | Tim zip |
Mjesto izdanja | Zagreb |
Godina | 2019. |
Broj stranica | 415 |
Uvez | Tvrdi |
Stanje knjige | Novo |
ANTIKVARIJAT
Alternativa
Književnost
Poljoprivreda, veterina i šumarstvo
Povijest
Strane knjige
Umjetnost
35,72 € (269,13 kn) Najniža cijena zadnjih 30 dana:31,74 € (239,15 kn)
U ovoj knjizi vrlo su detaljno obrađeni procesi pripreme 5 vrsta kiselih tijesta koja se koriste za proizvodnju raženih, miješanih raženih i miješanih pšeničnih kruhova i peciva, autoriziranih na najpoznatijim njemačkim institutima za preradu žitarica, brašna i škroba. Svi prikazani procesi temelje se na starterima prirodnog vrenja mliječno kiselih bakterija i kvasaca koji prirodno obitavaju na žitaricama.
Težina | 2000 g |
---|---|
Format | 23 × 25 cm |
Autor | Heinz Bittner i Heino Schumacher |
Nakladnik | Tim zip |
Mjesto izdanja | Zagreb |
Godina | 2019. |
Broj stranica | 415 |
Uvez | Tvrdi |
Stanje knjige | Novo |
Povoljna dostava
Sigurno plaćanje
Najčešća pitanja
Reklamacija