Majstorstvo pečenja

-10 %

35,72  (269,13 kn) Najniža cijena zadnjih 30 dana:31,74  (239,15 kn)

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja
U

ISBN: 9789535501947

Nakladnik: Tim zip

Godina: 2019.

Uvez: tvrdi

U ovoj knjizi vrlo su detaljno obrađeni procesi pripreme 5 vrsta kiselih tijesta koja se koriste za proizvodnju raženih, miješanih raženih i miješanih pšeničnih kruhova i peciva, autoriziranih na najpoznatijim njemačkim institutima za preradu žitarica, brašna i škroba. Svi prikazani procesi temelje se na starterima prirodnog vrenja mliječno kiselih bakterija i kvasaca koji prirodno obitavaju na žitaricama.


Težina 2000 g
Format 23 × 25 cm
Autor Heinz Bittner i Heino Schumacher
Nakladnik Tim zip
Mjesto izdanja Zagreb
Godina 2019.
Broj stranica 415
Uvez Tvrdi
Stanje knjige Novo

ANTIKVARIJAT

-10 %

35,72  (269,13 kn) Najniža cijena zadnjih 30 dana:31,74  (239,15 kn)

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja

U ovoj knjizi vrlo su detaljno obrađeni procesi pripreme 5 vrsta kiselih tijesta koja se koriste za proizvodnju raženih, miješanih raženih i miješanih pšeničnih kruhova i peciva, autoriziranih na najpoznatijim njemačkim institutima za preradu žitarica, brašna i škroba. Svi prikazani procesi temelje se na starterima prirodnog vrenja mliječno kiselih bakterija i kvasaca koji prirodno obitavaju na žitaricama.


Težina 2000 g
Format 23 × 25 cm
Autor Heinz Bittner i Heino Schumacher
Nakladnik Tim zip
Mjesto izdanja Zagreb
Godina 2019.
Broj stranica 415
Uvez Tvrdi
Stanje knjige Novo

Povoljna dostava

Sigurno plaćanje

t

Najčešća pitanja

Reklamacija

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaVrati se u trgovinu