ISBN:
Nakladnik: Fabra
Godina: 2003.
Uvez: Tvrdi
KNJIŽARA
ISBN:
Nakladnik: Fabra
Godina: 2003.
Uvez: Tvrdi
Knjiga je nastala kao "derivat" nautičkog "peljarenja" po Jadranu, pa rezultati ovog gastronomskog "peljarenja", nazvani znakovito "gustoza đita", predstavljaju izbor od ukupno 31 restorana od Rovinja do Orsana. Svakom od njih posvećeno je posebno poglavlje, u kojem autori predstavljaju osobnost njegova vlasnika, ambijent u kojem je smješten, osebujnost i autohtonost kulinarske ponude, kao i razne specijalitete. Na kraju knjige je glosar - tumač riječi i pojmova koji se u vodiču nalaze, te adrese i radno vrijeme restorana. Ovo izdanje koristan je priručnik za nautičare, koji će im pomoći da tijekom plovidbe upoznaju bogatu gastronomsku tradiciju hrvatskih otoka i priobalja.
Težina | 000 g |
---|---|
Format | 00 × 00 cm |
Autor | Radovan Marčić |
Nakladnik | Fabra |
Mjesto izdanja | Zagreb |
Godina | 2001. |
Broj stranica | 161 |
Uvez | Tvrdi |
Stanje knjige | Vrlo dobro |
ANTIKVARIJAT
11,81 €
Knjiga je nastala kao "derivat" nautičkog "peljarenja" po Jadranu, pa rezultati ovog gastronomskog "peljarenja", nazvani znakovito "gustoza đita", predstavljaju izbor od ukupno 31 restorana od Rovinja do Orsana. Svakom od njih posvećeno je posebno poglavlje, u kojem autori predstavljaju osobnost njegova vlasnika, ambijent u kojem je smješten, osebujnost i autohtonost kulinarske ponude, kao i razne specijalitete. Na kraju knjige je glosar - tumač riječi i pojmova koji se u vodiču nalaze, te adrese i radno vrijeme restorana. Ovo izdanje koristan je priručnik za nautičare, koji će im pomoći da tijekom plovidbe upoznaju bogatu gastronomsku tradiciju hrvatskih otoka i priobalja.
Težina | 000 g |
---|---|
Format | 00 × 00 cm |
Autor | Radovan Marčić |
Nakladnik | Fabra |
Mjesto izdanja | Zagreb |
Godina | 2001. |
Broj stranica | 161 |
Uvez | Tvrdi |
Stanje knjige | Vrlo dobro |
Povoljna dostava
Sigurno plaćanje
Najčešća pitanja
Reklamacija