ISBN: 978-953-6926-59-6
Nakladnik: Stanek
Godina: 2008.
Uvez: Meki
KNJIŽARA
ISBN: 978-953-6926-59-6
Nakladnik: Stanek
Godina: 2008.
Uvez: Meki
Knjiga tematizira pripremanje i spremanje mesa divljači, a njzin autor grof Kujawski kao stručnjak u području higijene divljači, iznosi higijenske standarde koji su kao odredbe pravno važeći u zemljama Europske unije od 1. siječnja 2006. godine. Autor detaljno obrađuje higijensku proizvodnju mesa nakon odstrjeljivanja i rasijecanja same divljači, proširujući to svojim savjetima o spremanju šunke, salama i pašteta od divljači.
Težina | 195 g |
---|---|
Format | 16× 21 cm |
Autor | Olgierd E. J. Kujawski |
Nakladnik | Stanek |
Mjesto izdanja | Zagreb |
Godina | 2008. |
Broj stranica | 127 |
Uvez | Meki |
Stanje knjige | Vrlo dobro |
ANTIKVARIJAT
5,97 €
Knjiga tematizira pripremanje i spremanje mesa divljači, a njzin autor grof Kujawski kao stručnjak u području higijene divljači, iznosi higijenske standarde koji su kao odredbe pravno važeći u zemljama Europske unije od 1. siječnja 2006. godine. Autor detaljno obrađuje higijensku proizvodnju mesa nakon odstrjeljivanja i rasijecanja same divljači, proširujući to svojim savjetima o spremanju šunke, salama i pašteta od divljači.
Težina | 195 g |
---|---|
Format | 16× 21 cm |
Autor | Olgierd E. J. Kujawski |
Nakladnik | Stanek |
Mjesto izdanja | Zagreb |
Godina | 2008. |
Broj stranica | 127 |
Uvez | Meki |
Stanje knjige | Vrlo dobro |
Povoljna dostava
Sigurno plaćanje
Najčešća pitanja
Reklamacija