Meso divljači – obrada

5,97 

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja
U

ISBN: 978-953-6926-59-6

Nakladnik: Stanek

Godina: 2008.

Uvez: Meki

Knjiga tematizira pripremanje i spremanje mesa divljači, a njzin autor grof Kujawski kao stručnjak u području higijene divljači, iznosi higijenske standarde koji su kao odredbe pravno važeći u zemljama Europske unije od 1. siječnja 2006. godine. Autor detaljno obrađuje higijensku proizvodnju mesa nakon odstrjeljivanja i rasijecanja same divljači, proširujući to svojim savjetima o spremanju šunke, salama i pašteta od divljači.


 

Težina 195 g
Format 16× 21 cm
Autor Olgierd E. J. Kujawski
Nakladnik Stanek
Mjesto izdanja Zagreb
Godina 2008.
Broj stranica 127
Uvez Meki
Stanje knjige Vrlo dobro

ANTIKVARIJAT

5,97 

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja

Knjiga tematizira pripremanje i spremanje mesa divljači, a njzin autor grof Kujawski kao stručnjak u području higijene divljači, iznosi higijenske standarde koji su kao odredbe pravno važeći u zemljama Europske unije od 1. siječnja 2006. godine. Autor detaljno obrađuje higijensku proizvodnju mesa nakon odstrjeljivanja i rasijecanja same divljači, proširujući to svojim savjetima o spremanju šunke, salama i pašteta od divljači.


 

Težina 195 g
Format 16× 21 cm
Autor Olgierd E. J. Kujawski
Nakladnik Stanek
Mjesto izdanja Zagreb
Godina 2008.
Broj stranica 127
Uvez Meki
Stanje knjige Vrlo dobro

Povoljna dostava

Sigurno plaćanje

t

Najčešća pitanja

Reklamacija

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaVrati se u trgovinu