ISBN: 978-953-7306-89-2
Nakladnik: Uliks
Godina: 2013.
Uvez: Tvrdi
KNJIŽARA
ISBN: 978-953-7306-89-2
Nakladnik: Uliks
Godina: 2013.
Uvez: Tvrdi
Dr. sc. Ignac Kulier jedan je od vodećih autoriteta u području prehrane, a u ovoj knjizi odgovara na brojna pitanja o hrani. Temu predstavlja slikovito, jednostavno i zabavno. Govori o rizicima kontaminacije namirnica od karcinogenih tvari, o rizicima novih tehnologija i posebno o rizicima krivotvorenja namirnica.
Težina | 000 g |
---|---|
Format | 17 ×24 cm |
Autor | Ignac Kulier |
Nakladnik | Uliks |
Mjesto izdanja | Zagreb |
Godina | 2013. |
Broj stranica | 375 |
Uvez | Tvrdi |
Stanje knjige | Vrlo dobro |
ANTIKVARIJAT
9,90 €Najniža cijena zadnjih 30 dana:17,80 €
Dr. sc. Ignac Kulier jedan je od vodećih autoriteta u području prehrane, a u ovoj knjizi odgovara na brojna pitanja o hrani. Temu predstavlja slikovito, jednostavno i zabavno. Govori o rizicima kontaminacije namirnica od karcinogenih tvari, o rizicima novih tehnologija i posebno o rizicima krivotvorenja namirnica.
Težina | 000 g |
---|---|
Format | 17 ×24 cm |
Autor | Ignac Kulier |
Nakladnik | Uliks |
Mjesto izdanja | Zagreb |
Godina | 2013. |
Broj stranica | 375 |
Uvez | Tvrdi |
Stanje knjige | Vrlo dobro |
Povoljna dostava
Sigurno plaćanje
Najčešća pitanja
Reklamacija