Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja

Što i kako jedemo

6,00 

Nema na zalihi

U

ISBN: 978-953-7306-89-2

Nakladnik: Uliks

Godina: 2013.

Uvez: Tvrdi

Doktor Kulier, jedan od vodećih autoriteta u području prehrane, u ovoj knjizi prezentirana najvažnija gledišta znanosti i prakse vezane za složenu problematiku odnosa hrane, prehrane i zdravlja. Napisana je kako bi educirala ljude o tome što se događa s hranom oko nas i koliko ona može biti štetna ili korisna za naše zdravlje. U tom smislu u knjizi se kroz sedam poglavlja analiziraju ove teme: nepoznate ili manje poznate činjenice o hrani, rizik od kontaminirane hrane (ostaci pesticida, metala, antibiotika, aditiva...); karcinogene tvari u hrani; rizik od novih tehnologija (GMO, kloniranje...); rizik od krivotvorenja namirnica i stočne hrane; pretilost i mršavljenje; novi izvori hrane (alge, plankton, simulirana hrana...). Pisana na popularan način, ova stručna i poučna knjiga se preporučuje stručnjacima ali i laicima, a može biti korisna za proizvođače i prerađivače hrane.


 

Težina 000 g
Format 00 × 00 cm
Autor Ignac Kulier
Nakladnik Naklada Uliks
Mjesto izdanja Rijeka
Godina 2013
Broj stranica 375
Uvez Tvrdi
Stanje knjige Vrlo dobro

ANTIKVARIJAT

6,00 

Nema na zalihi

Doktor Kulier, jedan od vodećih autoriteta u području prehrane, u ovoj knjizi prezentirana najvažnija gledišta znanosti i prakse vezane za složenu problematiku odnosa hrane, prehrane i zdravlja. Napisana je kako bi educirala ljude o tome što se događa s hranom oko nas i koliko ona može biti štetna ili korisna za naše zdravlje. U tom smislu u knjizi se kroz sedam poglavlja analiziraju ove teme: nepoznate ili manje poznate činjenice o hrani, rizik od kontaminirane hrane (ostaci pesticida, metala, antibiotika, aditiva...); karcinogene tvari u hrani; rizik od novih tehnologija (GMO, kloniranje...); rizik od krivotvorenja namirnica i stočne hrane; pretilost i mršavljenje; novi izvori hrane (alge, plankton, simulirana hrana...). Pisana na popularan način, ova stručna i poučna knjiga se preporučuje stručnjacima ali i laicima, a može biti korisna za proizvođače i prerađivače hrane.


 

Težina 000 g
Format 00 × 00 cm
Autor Ignac Kulier
Nakladnik Naklada Uliks
Mjesto izdanja Rijeka
Godina 2013
Broj stranica 375
Uvez Tvrdi
Stanje knjige Vrlo dobro

Povoljna dostava

Sigurno plaćanje

t

Najčešća pitanja

Reklamacija

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaVrati se u trgovinu