ISBN: 978-953-7306-89-2
Nakladnik: Uliks
Godina: 2013.
Uvez: Tvrdi
KNJIŽARA
ISBN: 978-953-7306-89-2
Nakladnik: Uliks
Godina: 2013.
Uvez: Tvrdi
Doktor Kulier, jedan od vodećih autoriteta u području prehrane, u ovoj knjizi prezentirana najvažnija gledišta znanosti i prakse vezane za složenu problematiku odnosa hrane, prehrane i zdravlja. Napisana je kako bi educirala ljude o tome što se događa s hranom oko nas i koliko ona može biti štetna ili korisna za naše zdravlje. U tom smislu u knjizi se kroz sedam poglavlja analiziraju ove teme: nepoznate ili manje poznate činjenice o hrani, rizik od kontaminirane hrane (ostaci pesticida, metala, antibiotika, aditiva...); karcinogene tvari u hrani; rizik od novih tehnologija (GMO, kloniranje...); rizik od krivotvorenja namirnica i stočne hrane; pretilost i mršavljenje; novi izvori hrane (alge, plankton, simulirana hrana...). Pisana na popularan način, ova stručna i poučna knjiga se preporučuje stručnjacima ali i laicima, a može biti korisna za proizvođače i prerađivače hrane.
Težina | 000 g |
---|---|
Format | 00 × 00 cm |
Autor | Ignac Kulier |
Nakladnik | Naklada Uliks |
Mjesto izdanja | Rijeka |
Godina | 2013 |
Broj stranica | 375 |
Uvez | Tvrdi |
Stanje knjige | Vrlo dobro |
ANTIKVARIJAT
6,00 €
Nema na zalihi
Doktor Kulier, jedan od vodećih autoriteta u području prehrane, u ovoj knjizi prezentirana najvažnija gledišta znanosti i prakse vezane za složenu problematiku odnosa hrane, prehrane i zdravlja. Napisana je kako bi educirala ljude o tome što se događa s hranom oko nas i koliko ona može biti štetna ili korisna za naše zdravlje. U tom smislu u knjizi se kroz sedam poglavlja analiziraju ove teme: nepoznate ili manje poznate činjenice o hrani, rizik od kontaminirane hrane (ostaci pesticida, metala, antibiotika, aditiva...); karcinogene tvari u hrani; rizik od novih tehnologija (GMO, kloniranje...); rizik od krivotvorenja namirnica i stočne hrane; pretilost i mršavljenje; novi izvori hrane (alge, plankton, simulirana hrana...). Pisana na popularan način, ova stručna i poučna knjiga se preporučuje stručnjacima ali i laicima, a može biti korisna za proizvođače i prerađivače hrane.
Težina | 000 g |
---|---|
Format | 00 × 00 cm |
Autor | Ignac Kulier |
Nakladnik | Naklada Uliks |
Mjesto izdanja | Rijeka |
Godina | 2013 |
Broj stranica | 375 |
Uvez | Tvrdi |
Stanje knjige | Vrlo dobro |
Povoljna dostava
Sigurno plaćanje
Najčešća pitanja
Reklamacija