Što i kako jedemo

-50 %

9,90 Najniža cijena zadnjih 30 dana:17,80 

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja
U

ISBN: 978-953-7306-89-2

Nakladnik: Uliks

Godina: 2013.

Uvez: Tvrdi

Dr. sc. Ignac Kulier jedan je od vodećih autoriteta u području prehrane, a u ovoj knjizi odgovara na brojna pitanja o hrani. Temu predstavlja slikovito, jednostavno i zabavno. Govori o rizicima kontaminacije namirnica od karcinogenih tvari, o rizicima novih tehnologija i posebno o rizicima krivotvorenja namirnica.

Težina 000 g
Format 17 ×24 cm
Autor Ignac Kulier
Nakladnik  Uliks
Mjesto izdanja Zagreb
Godina 2013.
Broj stranica 375
Uvez Tvrdi
Stanje knjige Vrlo dobro

ANTIKVARIJAT

-50 %

9,90 Najniža cijena zadnjih 30 dana:17,80 

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja

Dr. sc. Ignac Kulier jedan je od vodećih autoriteta u području prehrane, a u ovoj knjizi odgovara na brojna pitanja o hrani. Temu predstavlja slikovito, jednostavno i zabavno. Govori o rizicima kontaminacije namirnica od karcinogenih tvari, o rizicima novih tehnologija i posebno o rizicima krivotvorenja namirnica.

Težina 000 g
Format 17 ×24 cm
Autor Ignac Kulier
Nakladnik  Uliks
Mjesto izdanja Zagreb
Godina 2013.
Broj stranica 375
Uvez Tvrdi
Stanje knjige Vrlo dobro

Povoljna dostava

Sigurno plaćanje

t

Najčešća pitanja

Reklamacija

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaVrati se u trgovinu