Gustoza đita : jadranski gurmanski peljar

11,81 

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja
U

ISBN: 

Nakladnik: Fabra

Godina: 2001.

Uvez: Tvrdi

Knjiga je nastala kao "derivat" nautičkog "peljarenja" po Jadranu, pa rezultati ovog gastronomskog "peljarenja", nazvani znakovito "gustoza đita", predstavljaju izbor od ukupno 31 restorana od Rovinja do Orsana. Svakom od njih posvećeno je posebno poglavlje, u kojem autori predstavljaju osobnost njegova vlasnika, ambijent u kojem je smješten, osebujnost i autohtonost kulinarske ponude, kao i razne specijalitete. Na kraju knjige je glosar - tumač riječi i pojmova koji se u vodiču nalaze, te adrese i radno vrijeme restorana. Ovo izdanje koristan je priručnik za nautičare, koji će im pomoći da tijekom plovidbe upoznaju bogatu gastronomsku tradiciju hrvatskih otoka i priobalja.


 

Težina 000 g
Format 00 × 00 cm
Autor Radovan Marčić
Nakladnik Fabra
Mjesto izdanja Zagreb
Godina 2001.
Broj stranica 161
Uvez Tvrdi
Stanje knjige Vrlo dobro

ANTIKVARIJAT

11,81 

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja

Knjiga je nastala kao "derivat" nautičkog "peljarenja" po Jadranu, pa rezultati ovog gastronomskog "peljarenja", nazvani znakovito "gustoza đita", predstavljaju izbor od ukupno 31 restorana od Rovinja do Orsana. Svakom od njih posvećeno je posebno poglavlje, u kojem autori predstavljaju osobnost njegova vlasnika, ambijent u kojem je smješten, osebujnost i autohtonost kulinarske ponude, kao i razne specijalitete. Na kraju knjige je glosar - tumač riječi i pojmova koji se u vodiču nalaze, te adrese i radno vrijeme restorana. Ovo izdanje koristan je priručnik za nautičare, koji će im pomoći da tijekom plovidbe upoznaju bogatu gastronomsku tradiciju hrvatskih otoka i priobalja.


 

Težina 000 g
Format 00 × 00 cm
Autor Radovan Marčić
Nakladnik Fabra
Mjesto izdanja Zagreb
Godina 2001.
Broj stranica 161
Uvez Tvrdi
Stanje knjige Vrlo dobro

Povoljna dostava

Sigurno plaćanje

t

Najčešća pitanja

Reklamacija

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaVrati se u trgovinu