Što i kako jedemo

-10 %

17,80 Najniža cijena zadnjih 30 dana:15,82 

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja
U

ISBN: 978-953-7306-89-2

Nakladnik: Uliks

Godina: 2013.

Uvez: Tvrdi

Dr. sc. Ignac Kulier jedan je od vodećih autoriteta u području prehrane, a u ovoj knjizi odgovara na brojna pitanja o hrani. Temu predstavlja slikovito, jednostavno i zabavno. Govori o rizicima kontaminacije namirnica od karcinogenih tvari, o rizicima novih tehnologija i posebno o rizicima krivotvorenja namirnica.

Težina 000 g
Format 17 ×24 cm
Autor Ignac Kulier
Nakladnik  Uliks
Mjesto izdanja Zagreb
Godina 2013.
Broj stranica 375
Uvez Tvrdi
Stanje knjige Vrlo dobro

ANTIKVARIJAT

-10 %

17,80 Najniža cijena zadnjih 30 dana:15,82 

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja

Dr. sc. Ignac Kulier jedan je od vodećih autoriteta u području prehrane, a u ovoj knjizi odgovara na brojna pitanja o hrani. Temu predstavlja slikovito, jednostavno i zabavno. Govori o rizicima kontaminacije namirnica od karcinogenih tvari, o rizicima novih tehnologija i posebno o rizicima krivotvorenja namirnica.

Težina 000 g
Format 17 ×24 cm
Autor Ignac Kulier
Nakladnik  Uliks
Mjesto izdanja Zagreb
Godina 2013.
Broj stranica 375
Uvez Tvrdi
Stanje knjige Vrlo dobro

Povoljna dostava

Sigurno plaćanje

t

Najčešća pitanja

Reklamacija

3
    3
    Košarica
    Sam svoj dokaz
    Sam svoj dokaz
    1 X 21,50  = 21,50 
    Što i kako jedemo
    1 X 17,80  = 17,80 
    mašta
    Mašta
    1 X 13,14  = 13,14