Tehnologija dorade i skladištenja cvijeća
KNJIŽARA
Književnost
Poljoprivreda, veterina i šumarstvo
Povijest
Umjetnost
Lektira
Po prvi puta na Agronomskom fakultetu nastao je udžbenik u suradnji sa studenticama studija Hortikultura smjera Ukrasno bilje i studija Poljoprivredna tehnika smjera Mehanizacija zajedno sa svojim profesoricama. Osim za nastavu ovaj udžbenik može biti koristan i studentima drugih studija, kao stručnjacima i proizvođačima cvijeća koji su zainteresirani za kvalitetu svojih proizvoda, kao i za njihovo korištenje u kružnome procesu proizvodnje za što kvalitetnije iskorištenje vlastitih proizvoda. Udžbenik je interdisciplinaran i obuhvaća poglavlja od proizvodnje cvijeća u svijetu, povijesti cvijeća, životnog ciklusa cvijeća, vlažnog zraka, vode, ventilacije (provjetravanja), konzerviranja cvijeća, hlađenja, vrsta skladišta, transporta cvijeća, cvijeća kao hrane, eteričnih ulja, parfema, zbrinjavanja ostatka cvjećarske proizvodnje do cvjetnog bontona.
Težina | 860g |
---|---|
Format | 16 × 24 cm |
Autor | Ana Martin i suradnice |
Nakladnik | Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet |
Mjesto izdanja | Zagreb |
Godina | 2022 |
Broj stranica | 320 |
Uvez | Tvrdi |
Stanje knjige | Novo, ilustrirano u boji |
ANTIKVARIJAT
Alternativa
Poljoprivreda, veterina i šumarstvo
Povijest
Strane knjige
Umjetnost
35,10 €Najniža cijena zadnjih 30 dana:29,70 €
Po prvi puta na Agronomskom fakultetu nastao je udžbenik u suradnji sa studenticama studija Hortikultura smjera Ukrasno bilje i studija Poljoprivredna tehnika smjera Mehanizacija zajedno sa svojim profesoricama. Osim za nastavu ovaj udžbenik može biti koristan i studentima drugih studija, kao stručnjacima i proizvođačima cvijeća koji su zainteresirani za kvalitetu svojih proizvoda, kao i za njihovo korištenje u kružnome procesu proizvodnje za što kvalitetnije iskorištenje vlastitih proizvoda. Udžbenik je interdisciplinaran i obuhvaća poglavlja od proizvodnje cvijeća u svijetu, povijesti cvijeća, životnog ciklusa cvijeća, vlažnog zraka, vode, ventilacije (provjetravanja), konzerviranja cvijeća, hlađenja, vrsta skladišta, transporta cvijeća, cvijeća kao hrane, eteričnih ulja, parfema, zbrinjavanja ostatka cvjećarske proizvodnje do cvjetnog bontona.
Težina | 860g |
---|---|
Format | 16 × 24 cm |
Autor | Ana Martin i suradnice |
Nakladnik | Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet |
Mjesto izdanja | Zagreb |
Godina | 2022 |
Broj stranica | 320 |
Uvez | Tvrdi |
Stanje knjige | Novo, ilustrirano u boji |
Povoljna dostava
Sigurno plaćanje
Najčešća pitanja
Reklamacija