Tehnologija dorade i skladištenja cvijeća

-10 %

35,10 Najniža cijena zadnjih 30 dana:29,70 

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja
U

ISBN: 9789538276316

Godina: 2022

Uvez: Tvrdi

Po prvi puta na Agronomskom fakultetu nastao je udžbenik u suradnji sa studenticama studija Hortikultura smjera Ukrasno bilje i studija Poljoprivredna tehnika smjera Mehanizacija zajedno sa svojim profesoricama. Osim za nastavu ovaj udžbenik može biti koristan i studentima drugih studija, kao stručnjacima i proizvođačima cvijeća koji su zainteresirani za kvalitetu svojih proizvoda, kao i za njihovo korištenje u kružnome procesu proizvodnje za što kvalitetnije iskorištenje vlastitih proizvoda. Udžbenik je interdisciplinaran i obuhvaća poglavlja od proizvodnje cvijeća u svijetu, povijesti cvijeća, životnog ciklusa cvijeća, vlažnog zraka, vode, ventilacije (provjetravanja), konzerviranja cvijeća, hlađenja, vrsta skladišta, transporta cvijeća, cvijeća kao hrane, eteričnih ulja, parfema, zbrinjavanja ostatka cvjećarske proizvodnje do cvjetnog bontona.


 

Težina   860g
Format 16 × 24 cm
Autor Ana Martin i suradnice
Nakladnik Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet
Mjesto izdanja Zagreb
Godina 2022
Broj stranica 320
Uvez Tvrdi
Stanje knjige Novo, ilustrirano u boji

 

ANTIKVARIJAT

-10 %

35,10 Najniža cijena zadnjih 30 dana:29,70 

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja

Po prvi puta na Agronomskom fakultetu nastao je udžbenik u suradnji sa studenticama studija Hortikultura smjera Ukrasno bilje i studija Poljoprivredna tehnika smjera Mehanizacija zajedno sa svojim profesoricama. Osim za nastavu ovaj udžbenik može biti koristan i studentima drugih studija, kao stručnjacima i proizvođačima cvijeća koji su zainteresirani za kvalitetu svojih proizvoda, kao i za njihovo korištenje u kružnome procesu proizvodnje za što kvalitetnije iskorištenje vlastitih proizvoda. Udžbenik je interdisciplinaran i obuhvaća poglavlja od proizvodnje cvijeća u svijetu, povijesti cvijeća, životnog ciklusa cvijeća, vlažnog zraka, vode, ventilacije (provjetravanja), konzerviranja cvijeća, hlađenja, vrsta skladišta, transporta cvijeća, cvijeća kao hrane, eteričnih ulja, parfema, zbrinjavanja ostatka cvjećarske proizvodnje do cvjetnog bontona.


 

Težina   860g
Format 16 × 24 cm
Autor Ana Martin i suradnice
Nakladnik Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet
Mjesto izdanja Zagreb
Godina 2022
Broj stranica 320
Uvez Tvrdi
Stanje knjige Novo, ilustrirano u boji

 

Povoljna dostava

Sigurno plaćanje

t

Najčešća pitanja

Reklamacija

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaVrati se u trgovinu