Jela iz leda

3,32 

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja
U

ISBN: 953-153-022-X

Nakladnik: Otokar Keršovani

Godina: 1995.

Uvez: Tvrdi

Zamrzavanje hrane ne treba smatrati modom koja je stigla iz tehnički razvijenijih zemalja, nego je treba shvatiti kao potrebu i pomoć da što bolje iskoristimo vrijeme i novac, te važne činioce u životu svake obitelji. Pomoću zamrzavanja moći ćete u cijelosti iskoristiti vaše kulinarsko umijeće i uspješno primijeniti novi kulinarski moto: Pripremite danas, jedite sutra.


 

Težina 000 g
Format 00 × 00 cm
Autor Ivanka Biluš, Ivanka Božić, Cirila Rode
Nakladnik Otokar Keršovani
Mjesto izdanja Rijeka
Godina 1995.
Broj stranica 197
Uvez Tvrdi
Stanje knjige Vrlo dobro

ANTIKVARIJAT

3,32 

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja

Zamrzavanje hrane ne treba smatrati modom koja je stigla iz tehnički razvijenijih zemalja, nego je treba shvatiti kao potrebu i pomoć da što bolje iskoristimo vrijeme i novac, te važne činioce u životu svake obitelji. Pomoću zamrzavanja moći ćete u cijelosti iskoristiti vaše kulinarsko umijeće i uspješno primijeniti novi kulinarski moto: Pripremite danas, jedite sutra.


 

Težina 000 g
Format 00 × 00 cm
Autor Ivanka Biluš, Ivanka Božić, Cirila Rode
Nakladnik Otokar Keršovani
Mjesto izdanja Rijeka
Godina 1995.
Broj stranica 197
Uvez Tvrdi
Stanje knjige Vrlo dobro

Povoljna dostava

Sigurno plaćanje

t

Najčešća pitanja

Reklamacija

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaVrati se u trgovinu