ISBN: 953-153-022-X
Nakladnik: Otokar Keršovani
Godina: 1995.
Uvez: Tvrdi
KNJIŽARA
ISBN: 953-153-022-X
Nakladnik: Otokar Keršovani
Godina: 1995.
Uvez: Tvrdi
Zamrzavanje hrane ne treba smatrati modom koja je stigla iz tehnički razvijenijih zemalja, nego je treba shvatiti kao potrebu i pomoć da što bolje iskoristimo vrijeme i novac, te važne činioce u životu svake obitelji. Pomoću zamrzavanja moći ćete u cijelosti iskoristiti vaše kulinarsko umijeće i uspješno primijeniti novi kulinarski moto: Pripremite danas, jedite sutra.
Težina | 000 g |
---|---|
Format | 00 × 00 cm |
Autor | Ivanka Biluš, Ivanka Božić, Cirila Rode |
Nakladnik | Otokar Keršovani |
Mjesto izdanja | Rijeka |
Godina | 1995. |
Broj stranica | 197 |
Uvez | Tvrdi |
Stanje knjige | Vrlo dobro |
ANTIKVARIJAT
3,32 €
Zamrzavanje hrane ne treba smatrati modom koja je stigla iz tehnički razvijenijih zemalja, nego je treba shvatiti kao potrebu i pomoć da što bolje iskoristimo vrijeme i novac, te važne činioce u životu svake obitelji. Pomoću zamrzavanja moći ćete u cijelosti iskoristiti vaše kulinarsko umijeće i uspješno primijeniti novi kulinarski moto: Pripremite danas, jedite sutra.
Težina | 000 g |
---|---|
Format | 00 × 00 cm |
Autor | Ivanka Biluš, Ivanka Božić, Cirila Rode |
Nakladnik | Otokar Keršovani |
Mjesto izdanja | Rijeka |
Godina | 1995. |
Broj stranica | 197 |
Uvez | Tvrdi |
Stanje knjige | Vrlo dobro |
Povoljna dostava
Sigurno plaćanje
Najčešća pitanja
Reklamacija