Rak dojke napokon nada
KNJIŽARA
Književnost
Poljoprivreda, veterina i šumarstvo
Povijest
Umjetnost
Lektira
Tekst sadrži objašnjenja kako su tumorska oboljenja, pa tako i rak dojke, gljivično-mikotoksinskog podrijetla. To znači da autori, zahvaljujući bogatim kliničkim iskustvima koja su potvrđena s navedenih devetsto medicinskih istraživanja, zaključuju kako uzrok raka opće nije proklamirana mutacija gena nego unos gljivičnih mikroorganizama koji izlučuju svoje otrove - mikotoksine. Hrana sama po sebi ne može biti otrovna za čovjeka. To znači da nešto drugo u hrani dovodi do raka, ali i do ateroskleroze, gihta, Crohnove bolesti, multiple skleroze, artritisa, ciroze i velikog broja drugih bolesti suvremenog društva, a to su mikotoksini. Kako se zaštititi od bolesti? Izbjegavati skladištenu i sušenu hranu te hranu fermentiranu pomoću gljivica, kao što je kruh, pivo, vino, sušeno meso… Postoji hrana otpornija na razvoj gljivica, kao što je povrće, divlji morski organizmi, zeleni čaj, kava, kakao, med, riža… Obranu od bolesti pružaju i vitamini A, C, D i E, te minerali selen i cink, a izbjegavanje sunčeva svjetla povećava incidenciju raka. Jedan od zaključaka autora je da svaki lijek koji je učinkovit u liječenju raka ima protugljivična svojstva.
Format | 15 × 22 cm |
---|---|
Autor | dr. Antonio Vito Costantini |
Nakladnik | Omega lan |
Mjesto izdanja | Zagreb |
Godina | 2010. |
Broj stranica | 480 |
Uvez | tvrdi |
Stanje knjige | vrlo dobro |
ANTIKVARIJAT
Alternativa
Književnost
Poljoprivreda, veterina i šumarstvo
Povijest
Strane knjige
Umjetnost
dr. Antonio Vito Costantini
9,50 € (71,58 kn)
Tekst sadrži objašnjenja kako su tumorska oboljenja, pa tako i rak dojke, gljivično-mikotoksinskog podrijetla. To znači da autori, zahvaljujući bogatim kliničkim iskustvima koja su potvrđena s navedenih devetsto medicinskih istraživanja, zaključuju kako uzrok raka opće nije proklamirana mutacija gena nego unos gljivičnih mikroorganizama koji izlučuju svoje otrove - mikotoksine. Hrana sama po sebi ne može biti otrovna za čovjeka. To znači da nešto drugo u hrani dovodi do raka, ali i do ateroskleroze, gihta, Crohnove bolesti, multiple skleroze, artritisa, ciroze i velikog broja drugih bolesti suvremenog društva, a to su mikotoksini. Kako se zaštititi od bolesti? Izbjegavati skladištenu i sušenu hranu te hranu fermentiranu pomoću gljivica, kao što je kruh, pivo, vino, sušeno meso… Postoji hrana otpornija na razvoj gljivica, kao što je povrće, divlji morski organizmi, zeleni čaj, kava, kakao, med, riža… Obranu od bolesti pružaju i vitamini A, C, D i E, te minerali selen i cink, a izbjegavanje sunčeva svjetla povećava incidenciju raka. Jedan od zaključaka autora je da svaki lijek koji je učinkovit u liječenju raka ima protugljivična svojstva.
Format | 15 × 22 cm |
---|---|
Autor | dr. Antonio Vito Costantini |
Nakladnik | Omega lan |
Mjesto izdanja | Zagreb |
Godina | 2010. |
Broj stranica | 480 |
Uvez | tvrdi |
Stanje knjige | vrlo dobro |
Povoljna dostava
Sigurno plaćanje
Najčešća pitanja
Reklamacija