Rak dojke napokon nada

dr. Antonio Vito Costantini

9,50 

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja
U

ISBN:  978-953-95736-9-8

Nakladnik: Omega lan

Godina: 2010.

Uvez: tvrdi

Tekst sadrži objašnjenja kako su tumorska oboljenja, pa tako i rak dojke, gljivično-mikotoksinskog podrijetla. To znači da autori, zahvaljujući bogatim kliničkim iskustvima koja su potvrđena s navedenih devetsto medicinskih istraživanja, zaključuju kako uzrok raka opće nije proklamirana mutacija gena nego unos gljivičnih mikroorganizama koji izlučuju svoje otrove - mikotoksine. Hrana sama po sebi ne može biti otrovna za čovjeka. To znači da nešto drugo u hrani dovodi do raka, ali i do ateroskleroze, gihta, Crohnove bolesti, multiple skleroze, artritisa, ciroze i velikog broja drugih bolesti suvremenog društva, a to su mikotoksini. Kako se zaštititi od bolesti? Izbjegavati skladištenu i sušenu hranu te hranu fermentiranu pomoću gljivica, kao što je kruh, pivo, vino, sušeno meso… Postoji hrana otpornija na razvoj gljivica, kao što je povrće, divlji morski organizmi, zeleni čaj, kava, kakao, med, riža… Obranu od bolesti pružaju i vitamini A, C, D i E, te minerali selen i cink, a izbjegavanje sunčeva svjetla povećava incidenciju raka. Jedan od zaključaka autora je da svaki lijek koji je učinkovit u liječenju raka ima protugljivična svojstva.


 

Format 15 × 22 cm
Autor dr. Antonio Vito Costantini
Nakladnik Omega lan
Mjesto izdanja Zagreb
Godina 2010.
Broj stranica 480
Uvez tvrdi
Stanje knjige vrlo dobro

 

ANTIKVARIJAT

dr. Antonio Vito Costantini

9,50 

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja

Tekst sadrži objašnjenja kako su tumorska oboljenja, pa tako i rak dojke, gljivično-mikotoksinskog podrijetla. To znači da autori, zahvaljujući bogatim kliničkim iskustvima koja su potvrđena s navedenih devetsto medicinskih istraživanja, zaključuju kako uzrok raka opće nije proklamirana mutacija gena nego unos gljivičnih mikroorganizama koji izlučuju svoje otrove - mikotoksine. Hrana sama po sebi ne može biti otrovna za čovjeka. To znači da nešto drugo u hrani dovodi do raka, ali i do ateroskleroze, gihta, Crohnove bolesti, multiple skleroze, artritisa, ciroze i velikog broja drugih bolesti suvremenog društva, a to su mikotoksini. Kako se zaštititi od bolesti? Izbjegavati skladištenu i sušenu hranu te hranu fermentiranu pomoću gljivica, kao što je kruh, pivo, vino, sušeno meso… Postoji hrana otpornija na razvoj gljivica, kao što je povrće, divlji morski organizmi, zeleni čaj, kava, kakao, med, riža… Obranu od bolesti pružaju i vitamini A, C, D i E, te minerali selen i cink, a izbjegavanje sunčeva svjetla povećava incidenciju raka. Jedan od zaključaka autora je da svaki lijek koji je učinkovit u liječenju raka ima protugljivična svojstva.


 

Format 15 × 22 cm
Autor dr. Antonio Vito Costantini
Nakladnik Omega lan
Mjesto izdanja Zagreb
Godina 2010.
Broj stranica 480
Uvez tvrdi
Stanje knjige vrlo dobro

 

Povoljna dostava

Sigurno plaćanje

t

Najčešća pitanja

Reklamacija

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaVrati se u trgovinu