- Žao nam je, ovaj proizvod se ne može kupiti.
Sirarstvo
KNJIŽARA
Književnost
Poljoprivreda, veterina i šumarstvo
Povijest
Umjetnost
Lektira
Dugo iščekivani sveučilišni udžbenik, a prvo i sveobuhvatno djelo takve vrste u Hrvatskoj.
Tekst knjige podijeljen je u pet poglavlja: 1. Uvod; 2. Kvaliteta mlijeka za sirenje; 3. Osnovni tehnološki postupci u proizvodnji sira; 4. Zrenje sira; 5. Mikrobiologija i pogreške sira. Poglavlja se sadržajno nadovezuju, što predstavlja kompletno zaokruženu cjelinu iz područja sirarstva.
Djelo je napisano na razumljiv i jasan način s najnovijim spoznajama iz sirarstva u nas i u svijetu što je vidljivo iz korištene literature te znanstvenog i stručnog opusa autora. Recenziju teksta izvršili su eminentni stručnjaci iz područja mljekarstva i sirarstva ocjenivši ga visokom ocjenom te ga preporučuju ne samo studentima Agronomskog fakulteta, već i studentima srodnih studija na drugim visokim i visokoškolskim ustanovama te strukovnim školama i stručnjacima koji se bave sirarstvom.
Težina | 668g |
---|---|
Format | 17× 24 cm |
Autor | Jasmina Havranek |
Nakladnik | Hrvatska mljekarska udruga |
Mjesto izdanja | Zagreb |
Godina | 2014 |
Broj stranica | 210 |
Uvez | Tvrdi |
Stanje knjige | Novo |
ANTIKVARIJAT
Alternativa
Poljoprivreda, veterina i šumarstvo
Povijest
Strane knjige
Umjetnost
17,00 €Najniža cijena zadnjih 30 dana:18,80 €
Dugo iščekivani sveučilišni udžbenik, a prvo i sveobuhvatno djelo takve vrste u Hrvatskoj.
Tekst knjige podijeljen je u pet poglavlja: 1. Uvod; 2. Kvaliteta mlijeka za sirenje; 3. Osnovni tehnološki postupci u proizvodnji sira; 4. Zrenje sira; 5. Mikrobiologija i pogreške sira. Poglavlja se sadržajno nadovezuju, što predstavlja kompletno zaokruženu cjelinu iz područja sirarstva.
Djelo je napisano na razumljiv i jasan način s najnovijim spoznajama iz sirarstva u nas i u svijetu što je vidljivo iz korištene literature te znanstvenog i stručnog opusa autora. Recenziju teksta izvršili su eminentni stručnjaci iz područja mljekarstva i sirarstva ocjenivši ga visokom ocjenom te ga preporučuju ne samo studentima Agronomskog fakulteta, već i studentima srodnih studija na drugim visokim i visokoškolskim ustanovama te strukovnim školama i stručnjacima koji se bave sirarstvom.
Težina | 668g |
---|---|
Format | 17× 24 cm |
Autor | Jasmina Havranek |
Nakladnik | Hrvatska mljekarska udruga |
Mjesto izdanja | Zagreb |
Godina | 2014 |
Broj stranica | 210 |
Uvez | Tvrdi |
Stanje knjige | Novo |
Povoljna dostava
Sigurno plaćanje
Najčešća pitanja
Reklamacija