Sirarstvo

-19 %

17,00 Najniža cijena zadnjih 30 dana:18,80 

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja
U

ISBN: 9789537472085

Godina: 2014

Uvez: Tvrdi

Dugo iščekivani sveučilišni udžbenik, a prvo i sveobuhvatno djelo takve vrste u Hrvatskoj.

Tekst knjige podijeljen je u pet poglavlja: 1. Uvod; 2. Kvaliteta mlijeka za sirenje; 3. Osnovni tehnološki postupci u proizvodnji sira; 4. Zrenje sira; 5. Mikrobiologija i pogreške sira. Poglavlja se sadržajno nadovezuju, što predstavlja kompletno zaokruženu cjelinu iz područja sirarstva.

Djelo je napisano na razumljiv i jasan način s najnovijim spoznajama iz sirarstva u nas i u svijetu što je vidljivo iz korištene literature te znanstvenog i stručnog opusa autora. Recenziju teksta izvršili su eminentni stručnjaci iz područja mljekarstva i sirarstva ocjenivši ga visokom ocjenom te ga preporučuju ne samo studentima Agronomskog fakulteta, već i studentima srodnih studija na drugim visokim i visokoškolskim ustanovama te strukovnim školama i stručnjacima koji se bave sirarstvom.


 

Težina   668g
Format 17× 24 cm
Autor Jasmina Havranek
Nakladnik Hrvatska mljekarska udruga
Mjesto izdanja Zagreb
Godina 2014
Broj stranica 210
Uvez Tvrdi
Stanje knjige Novo

ANTIKVARIJAT

-19 %

17,00 Najniža cijena zadnjih 30 dana:18,80 

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja

Dugo iščekivani sveučilišni udžbenik, a prvo i sveobuhvatno djelo takve vrste u Hrvatskoj.

Tekst knjige podijeljen je u pet poglavlja: 1. Uvod; 2. Kvaliteta mlijeka za sirenje; 3. Osnovni tehnološki postupci u proizvodnji sira; 4. Zrenje sira; 5. Mikrobiologija i pogreške sira. Poglavlja se sadržajno nadovezuju, što predstavlja kompletno zaokruženu cjelinu iz područja sirarstva.

Djelo je napisano na razumljiv i jasan način s najnovijim spoznajama iz sirarstva u nas i u svijetu što je vidljivo iz korištene literature te znanstvenog i stručnog opusa autora. Recenziju teksta izvršili su eminentni stručnjaci iz područja mljekarstva i sirarstva ocjenivši ga visokom ocjenom te ga preporučuju ne samo studentima Agronomskog fakulteta, već i studentima srodnih studija na drugim visokim i visokoškolskim ustanovama te strukovnim školama i stručnjacima koji se bave sirarstvom.


 

Težina   668g
Format 17× 24 cm
Autor Jasmina Havranek
Nakladnik Hrvatska mljekarska udruga
Mjesto izdanja Zagreb
Godina 2014
Broj stranica 210
Uvez Tvrdi
Stanje knjige Novo

Povoljna dostava

Sigurno plaćanje

t

Najčešća pitanja

Reklamacija

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaVrati se u trgovinu