-20 %

8,50 Najniža cijena zadnjih 30 dana:9,56 

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja
U

ISBN: 9789537380038

Nakladnik: Gaudeamus

Godina: 2007.

Uvez: Meki

Šparoga je od davnina posebno cijenjeno povrće. Kao skupa delikatesa bila je dostupna samo privilegiranima. Danas je kultura šparoga u svijetu vrlo raširena. No, i nadalje rast zanimanje gurmana za sočnim i slasni izbojima, kao iznimnom gastronomskom delicijom. Ovaj užitak nema mane: šparoge ne debljaju, sadržavaju tek neznatnu količinu kalorija, i zato puno vrijednih vitamina i minerala...
U ovoj knjizi naći ćete upute i savjete o uzgajanju šparoga u vlastitome vrtu.


 

Težina 253 g
Format 16 × 22 cm
Autor Hans Dieter Hartmann
Nakladnik Gaudeamus
Mjesto izdanja Požega
Godina 2007.
Broj stranica 96
Uvez Meki
Stanje knjige Novo

ANTIKVARIJAT

-20 %

8,50 Najniža cijena zadnjih 30 dana:9,56 

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja

Šparoga je od davnina posebno cijenjeno povrće. Kao skupa delikatesa bila je dostupna samo privilegiranima. Danas je kultura šparoga u svijetu vrlo raširena. No, i nadalje rast zanimanje gurmana za sočnim i slasni izbojima, kao iznimnom gastronomskom delicijom. Ovaj užitak nema mane: šparoge ne debljaju, sadržavaju tek neznatnu količinu kalorija, i zato puno vrijednih vitamina i minerala...
U ovoj knjizi naći ćete upute i savjete o uzgajanju šparoga u vlastitome vrtu.


 

Težina 253 g
Format 16 × 22 cm
Autor Hans Dieter Hartmann
Nakladnik Gaudeamus
Mjesto izdanja Požega
Godina 2007.
Broj stranica 96
Uvez Meki
Stanje knjige Novo

Povoljna dostava

Sigurno plaćanje

t

Najčešća pitanja

Reklamacija

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaVrati se u trgovinu