-10 %

9,56 Najniža cijena zadnjih 30 dana:8,50 

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja
U

ISBN: 9537380017

Nakladnik: Gaudeamus

Godina: 2006.

Uvez: Meki

U nastojanjima se proizvede što više zdrave hrane u posljednje se vrijeme i gljivama posvećuje sve veća pažnja. U ovoj knjizi je opisano, i mnogim fotografijama i ilustracijama ilustrirano, koko se mogu uzgajati šampinjoni, slamnatice, bukovače na različitim podlogama (slami, drvu), jablonovoče, panjevčice, baršunaste panjevčice i shii-take - čuvene gljive Dalekog istoka. U kraćim su crtama opisani načini uzgoja ćopaste tintnice, vrećaste tobolčarke, modrikače, judina uha itd.

Posebno poglavlje posvećeno je uzgoju mikoriznih gljiva (vrganj, lisičica, tartuf). Slijede poglavlja o nabavci i izboru micelija, te o proizvodnji micelija i na kraju recepti za pripremu i čuvanje gljiva.


 

Težina 355 g
Format 16 × 22 cm
Autor Zlatko Lisjak
Nakladnik Gaudeamus
Mjesto izdanja Požega
Godina 2006.
Broj stranica 153
Uvez Meki
Stanje knjige Novo

ANTIKVARIJAT

-10 %

9,56 Najniža cijena zadnjih 30 dana:8,50 

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja

U nastojanjima se proizvede što više zdrave hrane u posljednje se vrijeme i gljivama posvećuje sve veća pažnja. U ovoj knjizi je opisano, i mnogim fotografijama i ilustracijama ilustrirano, koko se mogu uzgajati šampinjoni, slamnatice, bukovače na različitim podlogama (slami, drvu), jablonovoče, panjevčice, baršunaste panjevčice i shii-take - čuvene gljive Dalekog istoka. U kraćim su crtama opisani načini uzgoja ćopaste tintnice, vrećaste tobolčarke, modrikače, judina uha itd.

Posebno poglavlje posvećeno je uzgoju mikoriznih gljiva (vrganj, lisičica, tartuf). Slijede poglavlja o nabavci i izboru micelija, te o proizvodnji micelija i na kraju recepti za pripremu i čuvanje gljiva.


 

Težina 355 g
Format 16 × 22 cm
Autor Zlatko Lisjak
Nakladnik Gaudeamus
Mjesto izdanja Požega
Godina 2006.
Broj stranica 153
Uvez Meki
Stanje knjige Novo

Povoljna dostava

Sigurno plaćanje

t

Najčešća pitanja

Reklamacija

1
    1
    Košarica
    Planina mi je najdraža škola
    Planina mi je najdraža škola
    1 X 15,53  = 15,53